Sale! 18%
 

DISPLAY LED Verlichting 12V 24V 5W

44.9047.90 inc BTW

Display LED Verlichting 12V 24V

Interieur display led verlichting voorzien van laagspanning LED verlichting.

De interieur laagspanning led display verlichting maakt deze display led lamp geschikt om te gebruiken als boot verlichting, camper verlichting en vrachtwagen verlichting.

Gebruik deze display led verlichting om iets te belichten of als leeslamp.

De laagspanning display led lamp is geschikt om aan te sluiten op een laagspanningssysteem van 8 Volt tot 30 Volt.

Deze Display LED verlichting is voorzien van een 5 Watt vervangbare LED Lichtbron, dat het vervangen van de lichtbron mogelijk maakt.

 

 

Wissen
 

Beschrijving

DISPLAY LED VERLICHTING 12V 24V

LED Display verlichting 12 Volt – 24 Volt voorzien van 5 Watt vervangbare led lamp.

Deze display led verlichting werkt op een 8-30 Volt laagspanning systeem. De display led verlichting is hierdoor voor diverse doeleinden te gebruiken.

Waarom is deze display led verlichting ideaal om aan te sluiten op bijvoorbeeld zonnepanelen, rechtstreeks op een 12 Volt Accu of op een 24 Volt systeem? Doordat deze display verlichting werkt op laagspanning is deze display led verlichting ideaal te gebruiken voor bedrijfswagens, als bootverlichting, camper verlichting of caravan verlichting.

Waarom is een laagspanning LED display verlichting ideaal voor het gebruik in voertuigen? :

  • Ideaal te gebruiken als leeslamp in een vrachtwagen
  • Ideaal als leeslamp op een boot
  • Ideaal als leeslamp in een camper
  • Ideaal als leeslamp in een caravan

Het bijkomende voordeel is dat deze LED display verlichting ook is aan te sluiten op een zonnepaneel.

is voorzien van een vervangbare LED lichtbron die is te gebruiken als leeslamp. Deze display verlichting voorzien van led is zeer geschikt om te gebruiken in bedrijfswagens, vrachtwagens als boot verlichting camper lees verlichting, caravan lees verlichting.

Display verlichtingsarmatuur met vervangbare led verlichting kan worden ingezet voor kantoren; winkels, woningen; openbare ruimte en beursstands. Ideaal voor schap montage. De Display verlichting is een fraai gebogen armatuur. Deze display verlichting is geschikt voor toepassing op een winkelschap; beurswand; schilderij of als muur verlichting. Voorzien van een snoer (30 cm) met aansluitbox zodat deze eenvoudig is aan te sluiten. incl. snoer ( 30 cm) + aansluitbox displaylamp 230 Volt De afmetingen van dit product zijn: 3,5 x 9,0 cm (Øxl). Het product is 200° draaibaar en 90° kantelbaar. Met vervangbare led lamp.

Deze schilderij display led verlichting is voorzien van vervangbare led verlichting. Het voordeel van vervangbare led verlichting is dat bij een defect de armatuur niet vervangen hoeft te worden. Bij een eventueel defect, hoeft alleen de LED lichtbron vervangen te worden. Het vervangen van de led lichtbron zorgt hiervoor voor extra duurzaamheid, extra besparing, minder onderhoudskosten, een langere levensduur en minder afval, dus extra besparing.

 

ODF-Own Design Furniture

Van harte welkom bij ODF-Own Design Furniture! Waar anderen problemen zien, gaat ODF de uitdaging aan!

ODF is een Nederlands bedrijf, met als standplaats Winschoten in de provincie Groningen. De eenmanszaak is in 2009 opgericht. ODF’s LED lampen, LED verlichting en toebehoren wordt via de website aangeboden. Op afspraak bestaat de mogelijkheid om producten af te halen (indien voorradig). ODF levert zowel aan bedrijven als aan particuliere klanten in geheel aan heel Europa en daarbuiten. In de webshop kunt u al heel veel soorten led lampen en led verlichting in heel veel verschillende kleuren (kelvin) bestellen, maar staan de specificaties van de led verlichting zoals het type, vermogen, lichtkleur van de lamp er niet bij, dan kunt u altijd contact met ODF opnemen. Bestellingen via ODF’s website(s) waarvan de factuur is voldaan op rekening van ODF worden dezelfde dag nog verwerkt. Bestellingen worden verzonden via de aangegeven Verzendopties. Hetzij Thuis of op het Werk bezorg. Of ophalen bij een Servicepunt van DHL, DPD, UPS of Postnl. Tenzij anders met u afgesproken of vermeld op de LED verlichting website. ODF levert aan heel Europa en buiten Europa.

Voor speciale opdrachten, op het gebied van led verlichting, kunt u uitstekend bij ODF in Winschoten, Groningen terecht. Diana van Beers staat u graag te woord hierover. Of het nu gaat om het vervangen van TL lampen, gloeilampen/spaarlampen door LED, of om het ombouwen van bestaande armaturen, hiervoor kunt u uitstekend bij ODF in Winschoten terecht. ODF te Winschoten, bouwt uw oude armaturen om en geeft ze een tweede leven. Maar mocht u iets bijzonders in huis willen hebben, u kunt bij ODF ook speciale LED armaturen laten ontwikkelen.

Het idee achter ODF is, op professionele wijze, Nederlandse kwaliteitsproducten op een duurzame wijze te ontwerpen en creëren. De focus ligt op het gebied van LED-lampen en LED-verlichting, waarin wordt gezocht naar een duurzame oplossing. Hierdoor hoeft u in veel gevallen uw armaturen niet te vervangen, wat weer geld maar ook veel afval scheelt. LED-verlichting is energiebesparend en veel milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. Dit past geheel in de Duurzaamheidtrend die al enige tijd wereldwijd gaande is.  Maar zeg nou zelf; we willen toch allemaal milieuvriendelijk bezig zijn en geld besparen?

Hoewel de provincie Groningen niet voor iedereen naast de deur ligt, kan alles op het gebied van (LED)verlichting, op aanvraag, gerealiseerd worden.

Nieuwsgierig geworden of gewoon benieuwd wat voor u het beste plan van aanpak is. Neem vrijblijvend contact op ODF, Winschoten. Ook kunt u een afspraak maken om ODF in Winschoten, Groningen eens te bezoeken. Neem dan ook eens een kijkje in onze showroom. We kijken samen met u naar de beste oplossing om te besparen op uw energiekosten.

ODF led verlichting; 10 jaar fascinatie voor duurzame led verlichting. Licht is ongelofelijk veelzijdig. De vele mogelijkheden van licht willen wij met u delen. Wij maken van verlichting een compleet nieuwe ervaring – en niet alleen bij het inrichten van een ruimte, maar ook als het gaat om service, snelle levering, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Licht heeft oneindig veel facetten. Het creëert veiligheid, leidt de weg, wekt emoties op, zet accenten en geeft ruimtes hun bijzondere sfeer. Daarom ontwikkelen wij vol passie aan verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten – ongeacht voor privé of commerciële doeleinden. ODF is 10 jaar actief op het gebied van verlichting voor woningen, gebouw- en objectbelichting, kantoren, horeca, boten, schepen, voertuigen, stand- en winkelinrichting. Wij willen dat u lang plezier heeft van onze producten. Daarom hanteren wij hoge kwaliteitsnormen: zowel voor de ontwikkeling van ideeën als het produceren en leveren van led verlichting . De ontwikkeling en het produceren van onze producten vindt vooral in Azië plaats. Denken op lange termijn betekent voor ons ook dat we onze producten voortdurend verder ontwikkelen en nieuwe oplossingen uitwerken. We passen onze led verlichting (armaturen) bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën en normen en volgen trends op de voet, zoals intelligente besturing en connectiviteit van apparaten. Welke eisen u ook stelt: Bij ons bent u optimaal op de toekomst voorbereid als het om verlichting gaat.  Wij weten dat licht elke omgeving mooi kan maken. Daarom willen we ook iedereen een passende verlichtingsoplossing aanbieden. Van eenvoudige, goedkope led verlichting armaturen tot uitbreidbare led verlichtingssystemen – samen met ons creëert u een persoonlijke lichtbeleving. En dat voor eerlijke prijzen.  Goede redenen om voor ODF te kiezen; Wij houden van duurzaam licht. En wij willen de vele mogelijkheden die licht biedt met u delen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, horeca, winkels of beursstands – al 10 jaar werken wij aan innovatieve led verlichting voor binnen en buiten.

Specificaties:

Spanning: 8-30 VDC

Wattage: 5 Watt

Led vervangbaar: Ja

Lichtkleur:  Warm wit (2700 Kelvin) |  Warm wit (3000 Kelvin) | Groen

Kelvin lichtkleur ODF Own Design Furniture Led Verlichting Led Lampen

Kelvin kleur Temperatuur

Materiaal: aluminium / messing
Kleur: chroom
Afmetingen kop Ø x h: 3,5cm x 9cm
Lengte voedingskabel: 30cm
Lengte staaf: 46cm
Kop draaibaar (200 gr.) en kantelbaar (90 gr.)
Aansluitbox incl.

Extra informatie

LED vervangbaar

Ja

lichtkleur

2600 Kelvin, 2700 Kelvin, 3000 Kelvin

Vermogen LED (W)

3-5Watt

Spanning (V)

8Volt, 12Volt, 24Volt

dimmen

Ja, Nee

Toepasbaarheid

Schilderij, Slaapkamer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.