Interieur LED Verlichting

Waarom interieur verlichting met “vervangbare”led lichtbronnen

Interieurverlichting van ODF wordt toegepast voor commerciele- en tevens voor particuliere doeleinden. Naast de losse led lichtbronnen bent u voor interieur verlichting bij ODF aan het juiste adres. De interieurverlichting van ODF is in de meeste gevallen voorzien van “vervangbare” LED lichtbronnen.

Waarom levert ODF interieur led verlichting met “vervangbare” led lichtbronnen?

ODF levert verlichting armaturen met “vervangbare” led lichtbronnen, omdat ODF gaat voor de meest belangrijkste op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid, Veiligheid en Kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Door gebruik te maken van “vervangbare”led lichtbronnen bent u zelf ook duurzaam en dus goed bezig. Schaft u verlichtingarmaturen aan met vervangbare led? Dan bent u gegarandeerd van een duurzaam product. Mocht als voorbeeld de LED defect gaan, kan deze in een handomdraai vervangen worden.

Waarom “Vervangbare” LED lichtbronnen?

“Vervangbare led lichtbronnen” zorgen voor energiebesparing, minder onderhoudskosten, extra duurzaamheid én minder afval., wie wil dit nou niet?

ODF gaat voor energiebesparing en ODF gaat voor een langere LED levensduur. Dat zorgt voor minder afval.

Ook ín de voertuigen branche zet de trend van LED-verlichting zich onverminderd voort. ODF levert sinds 2009 vervangbare LED lampen voor kantoren, huizen, auto’s, campers, caravans, boten en schepen.

Wilt u ook besparen? Maar weet u niet zo goed hoe, waarmeeS en welke lampen u het beste kunt gebruiken? Staat uw product er niet tussen of kunt u uw product niet vinden? Neem daarvoor hier contact op met ODF. Wij zijn er om u te helpen om duurzaam om te gaan met onze energie. Energie kun je immers maar 1 keer verbruiken.

Interieur led verlichting van ODF is er voor in de slaapkamerverlichting, badkamerverlichting, woonkamerverlichting, keukenverlichting, hal verlichting, kantoorverlichting, garage verlichting, zolderverlichting, schoolverlichting, ziekenhuisverlichting, boerderijverlichting, bootverlichting, camperverlichting, caravanverlichting, winkelverlichting, beursverlichting en woonhuiscomplexen.

Bij ODF krijgt u altijd “GROEN” licht

Showing all 2 results

X