Inbouwverlichting

Waarom inbouwverlichting met vervangbare led ?

Het voordeel van inbouwverlichting met vervangbare led.

De mogelijkheid om lichtbronnen te vervangen, zorgt extra duurzaamheid. Het kunnen vervangen van lichtbronnen, zorgt voor lage onderhoudskosten en minder milieu belasting. Bij een eventueel defect hoeft uw armatuur niet volledig vervangen te worden.

Geintegreerde led verlichting zorgt immers voor meer afval, een niet duurzaam product en een grotere afval verspilling.

Kan de lichtbron van de inbouwverlichting van ODF vervangen worden?

Bij verlichtingarmaturen met vervangbare led lichtbronnen, daar kan de lichtbron van de verlichting armatuur van ODF vervangen worden door een nieuwe led lichtbron.  Wil je bijvoorbeeld een andere lichthoek van de lamparmatuur, een andere led lichtkleur in de huidige verlichting, dan kan dit met de verlichting armaturen van ODF.

Gebruik Inbouw verlichting voor de #badkamers, #woonkamers, #slaapkamers, #kantoren, #winkels, #beurzen, #carports, #overkappingen, #serres, #blokhutten, #keukens, #meubels, kasten en showrooms.

Prachtige verlichting 
Op zoek naar verlichting waarmee je de meest fraaie lichteffecten creëert? Dan ben je bij ODF helemaal aan het juiste adres. Wij hebben inbouwspots en andere verlichtingen waarmee je precies de ambiance realiseert waar je naar op zoek bent. Kies voor downlight of een diffuus lichteffect, de ODF verlichting die je kunt dimmen en nog veel meer. Speciaal voor je badkamer hebben we bovendien inbouwspots met hogere IP-klasse voor je in het assortiment.

 

Bij ODF krijg je altijd “GROEN” licht

Showing all 2 results

X