Lamp Adapter.

Wat is een Lamp Adapter.

Een lamp-adapter is een hulpstuk om een andere lamp-lichtbron in een bepaalde verlichting armatuur de draaien, te drukken of te steken..

Hoe een lamp-adapter gebruiken.

Waarom wordt een lamp-adapter gebruikt

Om die reden wordt een lamp-adapter gebruikt.

Hoe een LampAdapter gebruiken

Afhankelijk van welke soort ledlamp fitting en welke fitting in de lamp-armatuur aanwezig is, wordt de lampadapter in combinatie met de lampfitting ingezet.

Een lampAdapter wordt ook wel Verloopstuk voor een LampFitting genoemd.

Een LampAdapter is niks anders dan de lampAdapter in een lamp-fitting draaien, drukken of schroeven, zodat met de juiste lampadapter een andere LED lichtbron in een lampfitting geplaatst kan worden.

Lamp Adapters worden in de lampfitting van een lamparmatuur gedraaid, geschroefd of gedrukt. Afhankelijk van het model LampAdapter.

Heb je bijvoorbeeld een lamparmatuur met een E27 lampfitting. Hier zou je liever een E14 of een G9 LED lichtbron in willen hebben, dan is een lamp adapters het de ideale Verloopstuk voor.

Stel dat je ipv een E27 Lichtbron in de lampfitting bijvoorbeeld een G9 LED Lamp wilt monteren. Deze G9 lampjes zijn aanzienlijk slanker van model dan een E27 LED Lichtbron.

Dan kun je met behulp van een E27 naar G9 lampadapter een G9 in de lampfitting plaatsen.

Een LampAdapter, ook wel verloopje voor een Lamp fitting genoemd, is géén Spanning omvormer!, Dan wordt er gesproken over een Trafo of een Spanning Omvormer, ook wel voeding genoemd voor benodigd.

De Spanning bij het gebruik van een lampadapter blijft dus “altijd” gelijk.

Je kunt dus niet een lampadapter gebruiken op 230V en hier een 12V LED lamp in draaien of steken.

Je hebt hiervoor altijd een Spanning omvormer of Trafo benodigd.

Ga hier naar alle Verloop Lampadapters.

Staat jouw Verloop Lampfitting Adapter (nog) niet in onze Online LED light Shop? Neem dan contact op met ODF LED light

Uiteraard is het beter om een juiste LED Lamp, LED Lichtbron te gebruiken ipv een verloop lampfitting lampadapter verloopstuk te gebruiken. Maar het kan wel.

Ga hier naar ODF’s lampadapters

Twitter

Leave a Reply